Afwerking

Ponsen

Ponsen, oftewel het aanbrengen van boorgaten, zijn makkelijk om uw werk op te slaan in ordners. Veel bedrijven maken hier gebruik van. Wij kunnen uw drukwerk zo precies mogelijk ponsen. Indien gewenst ponsen wij uw drukwerk met twee of vier ponsgaten. Ter versteviging kunnen wij na het ponsen de gaatjes voorzien van een metalen ringetje. Ideaal voor bijvoorbeeld labels en posters!
 

Inbinden

Lijmen, een metalen of kunststof spiraal, Drukkerij van den Herik heeft het allemaal. Wij binden onder andere uw boeken, verslagen, presentaties enz in. Bij enkele stuks kunt u erop wachten. Sinds kort kunnen wij ook hard- en softcover inbinden. zodat uw werk er nog professioneler uit komt te zien.
 

Squarefold

Unieke afwerking door de nieuwste techieken: De Plockmatic 104 Squarefold!

Deze machine zorgt voor een professioneel uiterlijk van uw gevouwen en geniete boekjes. Hierdoor krijgt het boekje het uiterlijk van een gebonden boekje; wel voor een fractie van de prijs. Het is zelfs mogelijk om de rug te bedrukken, om de herkenbaarheid nog verder te vergroten. Door toepassing van deze Squarefold module liggen de geprinte boekjes vlak en kunnen daardoor ook eenvoudiger verstuurd worden.
 

Lamineren

Met lamineren wordt het papier voorzien van een kunststof laagje. Er kan hierbij gekozen worden voor glanzend, mat en laminaat met rëlief. Het lamineren zorgt ervoor dat het papier onder andere waterbestendig is en niet zal beschadigen voor bijvoorbeeld menukaarten, visitekaartjes, placemats en posters. Daarnaast hebben wij ook nog speciaal sticker laminaat t/m A3 formaat om bijvoorbeeld openingstijden op de deur te plakken.

  • Nieuw! Nu ook koud-lamineren!

Mogelijk t/m A0 in verschillende soorten materiaal. Met koud-lamineren kunnen wij ook kunststoffen zoals vinyl lamineren en uw stickers voorzien van een extra beschermlaag. Geschikt voor binnen en buiten.
 

Rondhoeken

Wij kunnen grafische producten afwerken met ronde hoeken. Oorspronkelijk werd rondhoeken gebruikt om ezelsoren te voorkomen. Tegenwoordig is het een afwerking van papierproducten dat vaak als kenmerk wordt aangebracht aan visitekaartjes of het briefpapier. Veel producten kunnen voorzien worden van ronde hoeken zoals bijvoorbeeld: visitekaartjes, menukaarten, brochures etc.


Vouwen en nieten

Kaarten worden voorzien van een rillijn zodat de kaart makkelijker gevouwen kan worden en het papier niet zal breken. Voor grote oplages wordt dit machinaal op hoge snelheid gedaan. Uw boekjes komen kant en klaar gevouwen en geniet uit de machine.
Wij kunnen tot 25mm uw bloks, liturgieën, brochures en magazines nieten.