Huisstijl

Als een bedrijf het briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en dergelijke met dezelfde kleuren en layout bedrukt heeft spreken we van een huisstijl. Deze presentatie naar uw klanten toe is natuurlijk erg belangrijk. 

Heeft u nog geen huisstijl dan kunt u bij ons terecht om een passende presentatie voor uw bedrijf te (laten) maken. Met de grafische programma's Indesign, Photoshop en Illustrator hebben wij goede tools in huis om uw werk snel en verzorgd in orde te maken. Ook kunnen wij uw huisstijl up-to-date houden, als u bijvoorbeeld een ander e-mailadres heeft gekregen of als u wenst dat de huisstijl gemoderniseerd wordt.
 

Nieuw, gecacheerde visitekaartjes!


Cacheren is het verlijmen van drukvellen, vaak gebeurd dit met een gekleurd gekleurd tussenvel om het effect de benadrukken. Op deze manier creëer je hele dikke visitekaartjes/kaarten van 600 tot 1100 grs. of meer. Cacheren is in veel variaties mogelijk, maar alleen bij enkele kaarten. Cacheren is ook mooi te combineren met andere afwerkingsmogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op!